Ta dig ur bekvämlighetszonen och utmana dig själv!

Ni vet alla den där typen i ert bekantskap. Han eller hon som gör smått kreisiga saker, sånt som ni andra lite himlar med ögonen åt och funderar att är det nu riktigt vettigt. Den typen som du i smyg är lite avundsjuk på, för att denne vågar göra någonting utöver det vanliga, nånting som du tror att du inte skulle klara av.

Vet ni vad denna personen gör? Hon/han utmanar sig själv, tar sig ur sin bekvämlighetszon och gör något som denne aldrig gjort förut.

comfortzone, get out of there

Är hon/han bättre än du, galnare än du? Knappast, men denna person är inte rädd att känna sig obekväm ibland, bryr sig inte om vad andra tänker. Denna person fyller sitt liv med erfarenheter, kunskap och utmaningar. Denna person kommer att ligga vid sin dödsbädd och vara tacksam över att hon/han vågat ta tillvara på det som livet erbjöd.

living life, bfl, body for mamaDet är svårt att ta sig ur bekvämlighetszonen och man fastnar ofta i lagomzonen. För att utvecklas som människa och komma framåt, måste man våga ta klivet ut! Hur kan annars en förändring ske om du fortsätter att göra precis som alltid?

Vad är det värsta som kan hända? Du har testat på något nytt, men det passade inte dig.

Vad är det bästa som kan hända? Du når dina mål, du utvecklas och blir starkare som människa, du är en erfarenhet rikare, DU VÅGADE!

great to start, bfl, body for mamaMin utmaning, mitt kliv ut ur bekvämlighetzonen i år kommer att vara Tough Viking i Stockholm. 15km lång hinderbana med tuffa hinder. Jag kommer att förbereda mig med ett gäng andra vikingar i vår träningsgrupp 20~Viking~15. Det kommer att bli utmanande, tufft, roligt, minnesvärt, någonting att berätta för barnbarnen… Någonting jag aldrig skulle få uppleva ifall jag inte tar steget ut.

Våga du också, du har inget att förlora men allt att vinna!

Vill du komma med i vår grupp, finns det ännu några platser kvar. Mera info och hur du anmäler dig hittar du här http://www.bfl.fi/20-viking-15/

Always be yourself. Unless you can be a viking. Then always be a viking.