En tillfredsställd fru i sovrummet

Två gånger i veckan räcker inte på långa vägar enligt Niina, hon ser gärna att det skulle vara minst fyra gånger. Men som småbarnsföräldrar och företagare finns det inte riktigt tid för mera. Tror det är många som kan relatera till småbarnsbiten. Träffade här om veckan en klasskamrat från gymnasietiden som sa att det bara blir en gång i veckan hemma hos honom och att det skulle behövas lite mera action.

Nu är det så att jag verkligen inte klagar, skattar mig mycket lyckligt lottat med en underbar familj och ett jobb jag brinner för. Men 24 timmar i dygnet känns som i underkant för tillfället, det är mycket som måste göras och mera man vill göra och då har Niina fått nöja sig med två gånger i veckan den senast tiden.
WP_20151221_007

Brukar själv säga att tiden är egentligen det enda vi har, så allt handlar om prioriteringar, resten är bara ursäkter. Så som vi satt upp schemat så jobbar jag sent tre kvällar i veckan och så länge som Niina ännu studerar till massör blir det nog att följa samma schema. Mot våren får vi sedan ta oss en allvarlig funderare om hur vi gör i fortsättningen.

För en tid sedan sa Niina rakt ut att hon inte klarar sig på det hon får. Det blir ju också väldigt rutinmässigt då det alltid sker samma tid vecka ut och vecka in. Den spontana glädjen och njutningen tappas lätt bort. Nå, eftersom schemat måste hållas så är vi tvungna att improvisera en aning. Sökte runt på nätet efter behövliga hjälpmedel, vilket är en djungel som vanligt. Men nu blir det mera action i sovrummet, fyra fem pass i veckan ska inte vara något problem. Sovrummet blev det bara eftersom vi har bäst med utrymme där.

WP_20151221_003Marklyft, knäböj och bänk…inga problem!