Med sikte på det nya året

Ett nytt år är på intågande som för med sig nya utmaningar och uppdrag.

Några dagar är kvar på detta händelserika år som varit fyllt med roliga uppdrag. Det har varit en hel del massage- och PT-uppdrag men även några utbildningstillfällen, både som deltagare och som utbildare. På samma linje fortsätter jag kommande år, då det i varje fall blir fyra tillfällen som utbildare av nästa årskurs blivande PT:n.

Största förändringen till nästa år blir dock det nya utrymmet i Gamla Vasa där många kommer att få svettas. På schemat står bl.a. kettlebell pass och föräldra-barn träning. Timmarna kommer att ta fart vecka 2 eller 3 och 20~Viking~14 gruppen kör igång torsdagen 16.1.norrvalla_fitness_event

Ett par dagar senare deltar jag som utställare på Norrvalla Fitness Event där jag kommer att berätta och visa hur ART fungerar. Missa inte detta event, fullspäckat med träningar och föreläsningar. Läs mer om Norrvalla Fitness Event här!

Med årets julklapp runt handleden tar jag med iver emot det nya året. Jag är både starkare, snabbare och har bättre balans, mer om det i nästa inlägg.