Mamma kan!

Torsdagen hade jag planerat som pausdag från träningen, men då onsdagens träning inte blev av så var det bara att dra på sig lenkkiskorna.

Dottern vaknade före tuppen, men denna gång fick David ta hand om den morgonpigga tjejen och jag drog på mig löpkläderna och sprang iväg. Och vilken skön känsla då klocka visade 7:35 och jag var färdig tränad och färdig duschad och kunde börja med dagens viktigaste måltid; kaffet (och frukosten förstås).

Dagens träning gjord och hela dagen framför mig

Dagens träning gjord och hela dagen framför mig

På dagens agenda stod Body For MAMA  träning, frisering för nästan hela familjen, hämta min beställning från REKO-ringen, butiksbesök och hämta David från jobbet.

Jag körde ett ganska tufft pass i backen på Body For MAMA träningen, men mammorna kämpade på bra. Jag brukar variera träningarna och mammorna vet aldrig vad som väntar när dom kommer på mina träningar. Det kan ju vara både på ont och gott, men lite spänning i livet skadar inte. Tror faktist att mammorna gillar det faktum att träningarna är mångsidiga och varierande, det gör jag i alla fall. 

Tuff träning i backen

Tuff träning i backen

Mammor som kan

Mammor som kan

Jag är så glad och nöjd att jag har fått med så många aktiva deltagare. Det gör det ännu roligare, då man får träffa andra mammor med barnen och så får man ju ett träningspass på samma gång. Alla mår vi bra av att röra på oss, men att komma iväg med små barn är inte alltid så lätt. Trust me, I know… Därför är det lätt att komma på Body For MAMA passet; man får ta barnet/barnen med sig och man vet att man får en säker och anpassad träning.