Farsdagspresent- och julklappstips!

Julen närmar sig med stormsteg och farsdag är bara en vecka bort. Om du har svårt att hitta rätt present att ge bort, så har jag tre tips som uppskattas garanterat!

Tips nr. 1: Ge bort ett presentkort på massage. En fin present att ge bort till älsklingen, vännen, pappa, mamma, mommo, fammo, moffa, faffa, idrottaren, motionären, den stressade osv. Som ni ser, passar massage för alla! Mera info om massage.

 

presentkort mall

Tips nr. 2: Ge bort ett PT-paket. Perfekt för den som vill komma igång, vill ha hjälp med träningen, ta träningen till en ny nivå, lära sig springa, smälta julskinkan, behöver den där lilla extra kicken i baken för att ta sig upp ur soffan. Mera info om träning.

Är du intresserad av att köpa ett presentkort kan du ta kontakt via e-mail: david.fred@bfl.fi, telefon 044 737 5236, facebook: https://www.facebook.com/bfl.fi/ eller så kan man boka tid direkt Online-bokningen.

Tips nr. 3: En plats i 20~Viking~16 gruppen. För den som vill testa på något nytt, anta en spännande utmaning, testa på annorlunda träning, vara med i roligaste träningsgruppen och delta i häftigaste hinderbansloppet Tough Viking 2016 Djurgården. Läs mera och anmälningar:  20~Viking~16