Årets julklapp – allt blir bättre

De flesta har säkert hört om dessa armband eller smycken som ska förbättrar bl.a. balans och rörlighet. De två största är Power Balance och Energy Armour.

Med hjälp av ett hologram med inbakade magneter, joner eller frekvenser ska dessa armband göra dig mer energisk och bla bla bla. Som exempel har en version av armbandet en frekvens i hologrammet på 7.83 MHz som ska sätta kroppens frekvens i balans och på så sätt fungerar nervsystemet optimalt. Detta medför således förbättrad styrka, balans, rörlighet och _____________ (fritt fram att fylla i önskad egenskap). En annan version har vulkanisk aska inbakat i hologrammet. Eftersom man mår bra av att vistas i naturen drar de slutsatsen att man bli mer energisk och prestera bättre då man bär en bit av ”naturen” runt armen.

Mitt armband har nog ett fint hologram med ett P, dock saknar det finesserna ovan men har istället en mycket bättre egenskap. Otaliga forskningar backar upp effekten av mitt armband till skillnad från de tidigare nämnda. Vänder man på armbandet finner man orsaken till denna enorma effekt. Placebo – the power of belief!

Så detta år kommer jag att förbättra min styrka, uthållighet, koordination och balans. Allt detta genom väl planerad och genomförd träning, tillsammans med tron på mig själv. Så tro på dig själv och jobba för det du vill uppnå. Det finns inga genvägar!bfl_david_fred_placebo

Tags: